Wie is Hans?

NAW

Mijn naam is Hans de Man, geboren op 7 april 1959, woonachtig in Oisterwijk aan de Langvennen Noord 15 (postcode: 5061 WX), tel/fax: 013 - 5282416 of mobiel: 06 5326 7918, e-mail: hans@deman.nl , internet: www.deman.nl.

Opleiding

Na mijn Havo opleiding, heb ik de HEAO (CE) doorlopen. Daarna ben ik in de automatisering gaan werken en heb daarin tal van (gerichte automatiserings)opleidingen gedaan. Een aantal zal ik opnoemen: compleet AMBI, Cobol, CICS, ADS, IDMS, PowerBuilder, HTML, JAVA, Adobe Photoshop, Frontpage 98, VBScript, JavaScript, ASP, ASP.NET, C# en SEO gerelateerde opleidingen.

Ervaring

Ik ben reeds sinds 1983 actief in de automatisering bij een top-5 verzekeringsmaatschappij. Na eerst jarenlang op het Mainframe actief te zijn geweest (operator, console operator, programmeur, senior programmeur en adviseur MTH), ben ik via de cliƫnt/server wereld (beheerder van de infrastructuur) terechtgekomen in de wereld van de Webtechnologie (Inter-/Intranet) en werd ik in november 1996 Webmaster. Samen met een collega heb ik het Intranet opgezet en ben verantwoordelijk geweest voor de infrastructuur van dat Intranet. Na een tijd als beleidsadviseur geopereerd te hebben, ben ik toch weer de ontwikkelkant in gegaan en heb me vanaf 2003 voornamelijk in de wereld van .NET begeven. Ik ben bij diverse Internetapplicaties betrokken geweest. Deze applicaties rusten op een 3 lagen architectuur en maken gebruik de nieuwste technieken (HTML(5), CSS(3), JAVASCRIPT, ASP, XML, SOAP, VB Componenten, SQL Server, ASP.NET, C#, en PHP). Ik heb ook meerdere sites gemaakt in WordPress.

Vanaf 2010 richt ik me fulltime op SEO: het specialisme dat websites hooger krijgt in Google.

Vanaf december 1996 ben ik "mede-eigenaar" van het virtuele marktplein van Oisterwijk "InOisterwijk" ( www.inoisterwijk.nl), voorheen Digitaal Oisterwijk. Deze site wordt volledig gegenereerd vanuit een database. Tevens heb ik veel (inmiddels > 150) sites gemaakt voor voornamelijk Oisterwijkse ondernemers.

Ik heb de beschikking over twee Internet servers, 1 voor statische pagina's en 1 voor dynamische pagina's (ASP, ASP.NET).

Beschikbaarheid

Ik ben niet fulltime beschikbaar maar op woensdag overdag, in de avonduren en in de weekenden beschik ik over voldoende tijd. Ik heb de beschikking over twee Internet servers, 1 voor statische pagina's en 1 voor dynamische pagina's (PHP, ASP, ASP.NET).

Ook hier richt ik me voortaan ook op gevonden worden in Google.

Werkwijze

Mijn werkwijze is om een opdracht te bespreken, een offerte uit te brengen en na goedkeuring deze stapsgewijs op mijn site te zetten. De klant kan dan in een vroeg stadium al resultaat zien en zo zal, via een interactieve samenwerking, de gewenste site ontstaan.

Natuurlijk kan ook op basis van uurtarief gewerkt worden.

Samengevat

Ik heb kennis van Internet technologie, SEO, Database koppelingen, Infrastructuren voor Internet technologie, etc. en heb alle hulpmiddelen in huis (zowel letterlijk als figuurlijk) om zelfstandig te werken. Ik ontwerp en maak zelfstandig complete Websites en applicaties, zowel statisch als dynamisch. Deze site zijn dan direct geoptimaliseerd voor Google. Daarbij geef ik ook presentaties over Internet en SEO ("Hoe kom je hoger in Google").